HVAD ER ESSENTIELLE OLIER

De olier jeg arbejder med er fra Dōterra. Her får du en indsigt i, hvordan disse olier udvikles.

Olierne bliver dyrket på de mest frugtbare steder, rundt omkring i hele verden, hvor alle ansatte arbejder under de beste forhold. Det er vigtigt for DōTERRA at planterne bliver dyrket og høstet i de oprindelige områder, hvor den enkelte plante har de bedste vilkår for vækst, f.eks. rose og melissa bliver dyrket, høstet og presset/destilleret i Bulgarien. Hele processen fra plantning, høst og til at olien bliver heldt på flaske, foregår på samme matrikel. På den måde bibeholdes de naturlige terapeutiske stoffer, der giver de fantastiske egenskaber.

KEMI

Essentielle olier er ligeledes et genialt værktøj til at få balance i kroppen. Med nogle olier kan man opleve at få en øjeblikkelig effekt (f. eks. mod søvnløshed, rastløshed, ro osv.). Men alt efter hvad man vil have hjælp til eller hvad man vil arbejde med, så er det ofte en proces. Olierne kan give støtte på så mange områder, på det fysiske og psykiske.

Det kan også være, at man har en interesse i hjemmelavede ansigts- og kropsprodukter. Olierne er helt ideelle til antiageing og cellefornyelse mm.

Det bliver ligeledes mere og mere  populært at lave sine egne rengøringsmidler og vaskemidler med olier der har en rensende og bakteriehæmmende effekt. Herved undgår man enhver form for uønsket og skadelig kemi i sit hjem.

Der findes et hav af olier fra krydderurter, som er meget velegnede i madlavning.

Olierne fra DoTerra indeholder ingen syntetisk kemi. Ingen syntetiske parfumestoffer, og de er ikke fortyndede (som mange af de olier, du kan købe i butikkerne).

Derfor kan du både indtage de fleste og bruge dem udvortes. DōTERRA har udefrakommende laboratorier, der tester  alle produktioner. Derfor er du sikret, at hver enkelt flaske er 100 % ren (læs mere i afsnittet om “kvalitetsstandarder” på DoTerras hjemmeside)

Vores celler ligner planternes celler og derfor virker olierne øjeblikkeligt i os.

De går i løbet af sekunder i det limbiske system/følelsescenteret i hjernen, fordi kroppen kender dem (til forskel fra syntetisk kemisk fremstillet medicin).

Olierne går helt ind i cellerne. Der findes over 100 forskellige olier. Der findes en olie til alle følelser, fordi olierne er energier, som hver især har en helt bestemt frekvens.

Derfor kan olierne opløse og forløse vores følelser.

Jeg afholder gerne workshops for mindre grupper, efter aftale. Eller en én til én snak.